• indlæg
    7
  • kommentarer
    46
  • visninger
    490

Community Update

Der har i de følgende dage været mangelfulde opdateringer på nyheder og ændringer på serveren/communitiet. Hvilket vi beklager da der har været omrokering og diverse problemer der skulle afklares. jeg har taget til mig at det er vigtigt for jer at få information ud omkring updates og generel info til jer.

Der har over den senere uge været enkelte staff medlemmer der har valgt at forlade campfire community af egne grunde hvilket vi er kede af, det har givet et tilbagespark hvilket har gjort at jeg har følt mig nødsaget til at finde nye staff medlemmer der kan udfylde og dedikerer deres tid til communitiet.

Jeg warfigther har valgt at fortsætte communitiet da mange folk har valgt at tilbyde deres hjælp og tid til at få det på rette spor igen. Det ville være en synd og skam at se en så gennemtænkt og veludført server gå til grunde, da der er uendelige muligheder i nopixels fundament som der kan bygges videre på og eventuelt tilføje danske elementer som politi skins osv.

Vi har oplevet så meget fed rollespil gennem den korte tid serveren har været oppe og stå, det kan ingen andre ind jer takke for. Jeg har investeret så meget blod, sved og tårer i det her projekt og hele mit hjerteblod i at denne server består og fortsætter så jeg håber i vil fortsætte herinde så vi kan have masser af gode oplevelser og tage rollespillet til et nyt niveau. Jeg har en masse ideer som jeg har fået tid til at bygge videre på som helt klart vil give flere muligheder til jer inde på serveren.

Den tidligere staff var omkostningerne fordelt ud, i givende situation står jeg selv med udgifterne privat til den dedikerede server og teamspeak serveren derfor er dette et opråb om hjælp til de folk der har dedikeret flere timer inde på serveren som gerne ser den består og vil give en hjælpende hånd til de udgifter der er sammenkoblet med communtiet. Dette har jeg snakket med andre om og har fået af vide at mange er villige til at hjælpe og donerer for at communtiet består, derfor har jeg åbnet muligheden for at folk kan donerer  http://campfirecommunity.dk/donate/make-donation/ og jeg kan ikke sætte ord på hvor meget det betyder for mig hjælpen i tilbyder.

En lille ting jeg kan gøre for at vise min taknemmelighed er at indfører donator tag og privat teamspeak rum. Det er ikke meget men en start.

Der har været en generel svær tilgang til at udforske mulighederne inde på serveren, derfor har jeg i sammenarbejde med folk fra communitiet valgt at starte et video projekt som viser de mange muligheder inde for de forskellige faktioner såsom rockerne, mafia, Casino, Politi, Falk.

Whitelist:

Tidligere skulle folk til samtale for at blive whitelistet og godkendt dette har vi vendt om på da der var et stort antal af interesseret mennesker som ventede meget lang tid for muligheden for at komme ind på communitiet. Dette beklager vi meget og vi har lært af vores fejl. Det nye system kører således: man skriver en ansøgning og udfylder formalia, derefter afventer man forum tag efter ens ansøgning er blevet godkendt hvor man så er whitelistet og kan komme ind og starte eventyret.

Jeg Warfigther håber på i vil bidrage og fortsætte eventyret inde på vores dejlige community.

Warfigther.


15


1 Kommentar


jeg fik at vide for 1 uge siden at jeg skulle ændre den men han har stadig ikke set den. 

 

0

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu